måndag 22 april 2013

mot Game Off - Ramträff Galore

Menisken IF - Game Off IF 2-3

Det började lika tyst och ointressant som en viskning på Heden när iranier firar nyår. Inte så konstigt efter den uppladdningen:
Meniskens egen Promoe, Calle P, började med att effektivt hindra Pontus, Meniskens egen svennebanan, att spela sin taggande uppåtmusik genom att själv agera likt ungdomarna på 11an till Bergsjön och spela In da club-musik på högsta volym i sin Iphono-kopia.
Så istället för ett hormonstinnt ungdomslag från Torslanda som sjunger på Eye of the Tiger gick Menisken ut på plan likt ett gäng nerrökta ironiker och drog vitsar. (Dagens bästa var : Två gôbbar sitter i en båt. En ror åt väst, en åt ost...)
Alltså var det ingen som höjde på ögonbrynen när Kartens son föredrog att titta på en av Torslanda ungdomslags högoktaniga matcher på planen bredvid.
I den matchen stod det redan 2-0 eller 2-1 när vår målvakt Martin bestämde sig för att hotta upp spelet genom att springa utanför straffområdet och vifta okontrollerat med händerna tills nån blev utvisad.

Efter att Martin gått av plan sattes Calle in på den vakanta positionen och spekulationerna i hur stor chansen egentligen var att den tidigare röda kortsprenumeranten skulle fixa den imponerande bedriften att få två målvakter utvisade under samma match tog genast fart. Calle ägnade sig dock mest åt att göra fina frilägesräddningar och en variant på skorpionen som kallas den inversa barnaföderskan.
I vilket fall, utvisningen av Martin väckte hela laget ur dvalan och Menisken tog kontoll över matchen.
Det dröjde inte länge, sedan lät Magnus bollen rulla längs hela benet för att sedan tåvolleylobba bollen säkert i mål.
GameOff kontrade med att lura Calle att lägga vikten på fel fot och därför misslyckas med att peta ut bollen som gick i vår bur.
1-0, 1-1
Ett antal ramträffar senare chockade GameOff återigen oss genom att frispela en snubbe som gjorde säsongens högsta och brantaste lobbmål.
Ett antal ramträffar senare chockade Pontus oss genom att faktiskt göra ett mål.
Pontan gjorde ett så kallat Kenta Nilsson-mål. Målvakten var uppe på läktaren!
1-2, 2-2
Slutligen, och ett antal ramträffar senare, chockade domaren oss genom att ge Stefan rött då Mackan sa nåt i stil med: är du dum (eller?), dummerjöns, dumbom, dumskalle eller dummare då dumaren dömde hörna till GameOff.
Hörnan skruvade GameOff i mål.
2-3
Menisken kämpade dock in i det sista, bytte in anfallare på nästan alla positioner och var aldrig långt ifrån 3-3.

Aug09

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar